TEKNIK SIDE INCOME - Lubuk Internet Anda !

Terima Kasih Kerana Berminat Untuk Membeli Produk Ini. PRODUK AKAN DIHANTAR TERUS DEPAN RUMAH MENGGUNAKAN COURIER SERVICE. SILA MASUKKAN ALAMAT DAN EMAIL/NO TELEFON SUPAYA MUDAH BAGI KAMI MENGHUBUNGI ANDA,TQ

Tempahan Pakej Produk,


Butiran Pembayaran
Ikuti 2 langkah mudah di bawah untuk membuat bayaran:


 

Langkah 1: Butiran Pembayaran

Lakukan pembayaran berjumlah RM29.00 atau RM49.00 ke salah satu akaun dibawah menggunakan kaedah Fund Transfer atau ATM Transfer atau Cash Deposit:

Bank No. Akaun Pemilik Akaun
Maybank 1510-4401-3288 SITI SOFIAH
CIMB 7025441903 SITI SOFIAH
WALLET ADDRESS BLOCKCHAIN SEND 0.0014 BTC ATAU 0.0024 BTC 16b1UkGifzCNCto44fgeXsWJTTSPNvWEFa SITI SOFIAH

PENTING: Pastikan anda sentiasa menyimpan rekod transaksi (resit jika cash deposit) atau print screen / pdf print butiran transaksi untuk rujukan dikemudian hari.

ARAHAN: Jika anda menggunakan Perbankan Online (Fund Transfer), COPY butiran transaksi anda untuk di PASTE kan pada borang transaksi pada langkah ke-2 dibawah.

*Bagi pembayaran melalui Maybank2u,pastikan anda isikan maklumat penting yang diminta seperti yang ditunjukkan di bawah ini:

 

PENTING: Untuk rujukan perbankan online,sila masukkan alamat email berikut:

sofea5170@gmail.com

 

*Bagi pembayaran melalui Cimb Online pastikan anda isikan maklumat penting yang diminta seperti yang ditunjukkan di bawah ini:

3rd Party Email:  sofea5170@gmail.com 

Langkah 2: Arahan Pengesahan Bukti Bayaran (PENTING)Pastikan anda melakukan pengesahan terhadap pembayaran anda. Anda perlu mengirimkan butiran tempahan anda serta bukti pembayaran anda kepada pihak kami untuk membolehkan kami mengesan pembelian anda dan juga menghantar produk yang ditempah.
PERINGATAN:  

Sila isi borang di bawah jika anda sudah membuat bayaran sahaja.

** Walaupun anda sudah membayar RM 29.00 kepada akaun saya & anda tandakan Pakej A atau B, saya tetap akan dapat track bayaran anda yang asal iaitu RM29. Rekod transaksi saya sentiasa dikemaskini.


===========================
Borang Pengesahan Pembayaran
===========================

 

Sila isikan borang dibawah lengkap dengan data yang benar dan sah sahaja. Sebarang maklumat palsu adalah dilarang sama sekali. IP anda akan direkod untuk tujuan keselamatan. Submit 1 kali sahaja !

* menandakan ruangan tersebut WAJIB di isi.

Full Name Anda* (Mesti tepat):
Alamat Email * :
No. Tel * :
Pekerjaan Anda :
Alamat surat-menyurat.(*Mesti tepat untuk penghantaran):
Bank :
Jumlah Bayaran :
Nama Bank Anda
No. Akaun Bank Anda
Tarikh Bayaran * (cth 12/03/2009) :
Masa Bayaran * (cth 12:03PM ):
Bukti Pembayaran Copy dan paste maklumat transfer online atau tuliskan maklumat resit cash deposit anda di sini: iaitu - # No. Trace/ No Transaksi, # Kaedah Pembayaran : Transfer fund / Atm Deposit, # Tempat Anda membayar, (jika membuat pembayaran guna maybank2 atau cimb clicks, sila attachkan BUKTI kepada email saya secara berasingan. Hantar borang pengesahan, dan berikan screenshotnya selepas itu) . IF U PAY USING BITCOIN, PLEASA ATTACH YOUR WALLET ADDRESS HERE FOR OUR RECORD. TQ

Jangan lupa Dapatkan nombor talipon yang cantik dan call sampai lebam!Rugi Tak Beli!

PERINGATAN!!

Sila SMS shj butiran yang kami minta hantarkan, ke Telegram @AlangSophie
seperti contoh di bawah:- 

  1. NAMA ANDA: Ali bin Waqas,
  2. BANK ANDA: Maybank/CIMB/BSN/RHB
  3. No akaun anda.
  4. Jumlah bayaran.
  5. Masa & tarikh bayaran.
  6. No. Trace anda (selalunya ada di resit jika anda menggunakan ATM DEPOSIT/ATM transfer)

 

Amaran! 

Jangan SPAM borang ini. Kami mengetahui lokasi anda melalui IP address yang diterima. Kerjasama anda dihargai!

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Nota : Kami akan memproses bayaran yang diterima menerusi perbankan online atau deposit secara manual selepas kami menerima pengesahan bayaran daripada anda. Pihak kami akan menghantar info lanjut penerimaan bayaran serta produk ke alamat e-mail anda. Pastikan anda memberikan alamat e-mail yang betul untuk mengelakkan sebarang kesulitan. Jika ada sebarang pertanyaan, sila hubungi kami menerusi 'Hubungi saya' Sekian, terima kasih.   copyrighted by: Smartct Strategy

Make a free website with Yola